Paul Pogbas sjarmoffensiv virker

Ser bra ut. (foto: adidas, twitter)

Fra å være et stort problem og sammen med sin agent lage dårlig stemning på Old Trafford har den franske superstjernen bestemt seg for at det beste for han selv er å levere resultater der han er.

Paul Pogba har bare startet seks kamper for Manchester United denne sesongen, med to tydelige og lange skadeavbrekk hvor det siste ikke er over enda. – Etter at Manchester United har snudd skuta ved hjelp av en dyktig manager og et par geniale spillerkjøp ser alt så meget bedre ut.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har reagert positivt på Paul Pogba sin sjarmoffensiv og er overbevist om at han blir værende i klubben også neste sesong.

Det ser ikke bra ut på CVn å være en flopp og tidenes største kjøp samtid. Paul Pogba vil være med på suksessen og mener han vil være i perfekt samspill med Bruno Fernandes.

Les: Paul Pogba ber på sine knær om ny avtale og mer penger

Etter Manchester Uniteds lekende 5-0-seier mot østerrikske LASK i første kamp av Europa League 16 delsfinale var Ole Gunnar Solskjær enig med sin franske superstjerne.

«Paul er vår spiller,»

”Han har to år igjen på kontrakten sin, et år pluss muligheten til et nytt. Du kan forvente at Paul er her neste sesong, ja. ”

Les: Dortmund slipper Jadon Sancho

Paul som fortsatt er ute med skade nærmer seg en retur, men ikke helt enda.

«Paul nærmer seg, men er ikke klar ennå,» sa Solskjær.

«Han har ikke trent med laget ennå, men innen neste uke vil han være klar.»