Paul Pogba ber på sine knær om ny avtale og mer penger

Skuer mot... Ja, hva skuer du egentlig mot, Paul? (foto: pogba, twitter)

Manchester United sin midtbanestjerne Paul Pogba tjener fortsatt ca 3 millioner i uken selv om han ikke har startet en kamp siden september på grunn av to ulike skader i foten, den siste på slutten av fjordåret.

Manchester United har begynt å vinne kamper og en grunn til det er Bruno Fernandes. – Pogba ser seg selv i samspill med Fernandes og ber nå om en ny forlenget avtale.

Les: Steve Bruce hadde en virkelig god nyhet på tirsdag

Det blir ikke enkelt for oppførselen til Poga og spesielt hans agent Mino Raiola har satt sinnene i kok hos sjefene på Old Trafford. – Kampanjen om å komme vekk billigst mulig enten en retur til Juventus eller til Real Madrid er totalt snudd på hodet.

Manchester United har ikke tapt 10 kamper på rad etter 2 -0 nederlaget mot Burnley i janaur. Daily Mail skriver at Pogba gått et skritt videre og ønsker nå å sementere plassen sin på Ole Gunnar Solskjær sitt lag med helt ferske betingelser.

Fernandes har scoret tre mål og bistått tre andre i hans åtte kamper så langt, Paul Pogba mener at de to sammen kan gjøre laget enda bedre og få det som skal til for å vinne Champions League.

Les: Guardiola synes det blir helt meningsløst

Pogba mener der er verdt mer enn de 3 millionene han tjener i uken, samtidig som han ber på sine knær om en forlengelse av sin kontrakt, ønsker han en lønnsøkning til 4 millioner i uken.