Klar?

Selv om vi er mest opptatt av Haaland i den sort/gule drakten, er Jadon Sancho fortsatt spilleren verdens største klubber venter på. Nå er ventetiden over.

Det er Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke som nå har funnet frem nøkkelen til døra som har holdt fotballverdenens mest ettertraktede 19-åring godt forvart i Dortmund.

-Jadon er et stort stort, talent. Jeg mener han har potensialet til å bli en av de to, tre beste spillerne i verden de kommende årene. Vi kommer til å gjøre vårt beste for å holde ham hos oss så lenge som mulig, men dagen han kommer til oss og sier han vil forlate klubben, da vil vi diskutere det med ham, sier Watzke til RMC Sport.

Les: Marcelo Bielsa har funnet viktig byggestein til Premier League-eventyret

Dortmund vil nødig miste Sancho, samtidig vet de at den uungåelige overgangen vil fylle klubbkassa til randen. Da Sancho var lei av å ikke bli sett hos Manchester Citys og valgte Bundesliga i 2017, måtte Dortmund ut med symbolske 100 millioner kroner.

En Sancho-overgang til sommeren bringer godt over 10-gangen.

Skal vi tro TalkSport, står Liverpool, Manchester United og Chelsea og tripper utålmodig på sjansen til å overtale Englands største talent.

Dortmund har nå gitt startskuddet for bikkjeslagsmålet mellom Premier League-klubbene.

Ikke at det bør være noen hindring, men ifølge Telegraph bør den fremtidige arbeidsgiveren til Sancho være forberedt på å møte forventningene om ukelønn fra 2,5 millioner og opp.

Vi kan nesten ikke vente på at Sancho kommer hjem til Premier League.

Les: Inntekter fra FC København-kamp sponser militæret