Han til høyre møtte hvertfall opp for å feire med laget sitt.

Da Eden Hazard ble Real Madrid-spiller sommeren 2019, var det ingen som kunne ha forestilt seg at han tre år senere nesten ikke har bidratt noe i sin nye klubb.

Den belgiske landslagsspilleren ble sittende på benken under 4-0-tapet mot Barcelona på søndag og har nå fem kamper på rad som ubenyttet reservere – med hans siste innhopp mot Alaves 19. februar, og da fikk han bare seks minutter på banen.

Han har nå ikke spilt i noen av de syv EL Clasico-kampene som har blitt spilt i løpet av hans tid i Spania. Alle på grunn av skader eller manglende form. Trenerteamet på Santiago Bernabeu ser ut til å ha mistet all tro på den tidligere Chelsea-stjernen.

Spiss linket: Ingen har gått fra Manchester United til Liverpool siden 1964 (!)

– Han ønsket virkelig å spille kampen mot Barcelona. Han er trist. Han har aldri vært i så god form som nå i hele karrieren, sier en kilde nær Hazard.

– Hazard føler at han gjør alt han kan for å overbevise den italienske manageren om å få spille, men Ancelotti fortsetter å favorisere Vinicius Junior på venstre flanke, mens Rodrygo og Marco Asensio konkurrerer om spilletid til høyre for Karim Benzema.

Dette gjør at både Hazard og med-utstøtte Gareth Bale forblir tilskuere i Madrid.

Hazard ble kjøpt fra Chelsea for solide £83 millioner og det er derfor ingen overraskelse at Real ønsker å selge benkesliteren sommeren 2022.

Til Liverpool: Med Robert Lewandowski på plass er verdens beste angrepsrekke skapt

En låneavtale kan bli fort bli eneste mulige alternativet for alle parter, med Real som fortsatt må dekke noen lønnskostnader. Det vil ikke bli enkelt å finne en ny klubb for en spiller som har falt så drastisk i verdi, og har en svært høy lønn.

Premier League virker å være neste stopp for Hazard, etter en strålende syv-års periode på Stamford Bridge. Newcastle skal være klubben som er ivrigst på å redde belgieren fra sitt spanke mareritt. En retur til Stamford Bridge virker vanskelig etter de siste ukers eier-problemer.