Lionel Messi er enig med oss her i sporten.com at det er på tide at Bayern Münchens polske superstjerne snart henter hjem en Ballon d’Or pris. – En mer fullendt angrepsspiller er det ikke mulig å finne. 33 åringen har vært på Real Madrid sin ønskeliste i flere år til tross for at han i følge president Florentino Pérez er for gammel for klubben.

Robert Lewandowski som har vært i Bayern München siden 2014 har en stund fundert på hvordan livet vil være utenfor tysk fotball. – Det er få som tror han har til hensikt å forlenge kontrakten som går i 2023. Det betyr, hvis bundesligagiganten vil cashe inn på verden beste spiller må det skje i sommer.

Les: Ingen har gått fra Manchester United til Liverpool siden 1964 (!)

Det passer perfekt for Liverpool manager Jürgen Klopp som befinner seg i et kontinuerlig race med Manchester City manager Pep Guardiola. Liverpool og Manchester City er begge i den uvanlige posisjonen å kunne ta The Treble i år. De vant begge sine kamper i FA Cupen og møter hverandre i semifinaler 16.april, de er klare for kvartfinaler i Champions League og leder Premier League med god margin over røkla. (Manchester City har 70.poeng og Liverpool 69. poeng)

Robert Lewandowski vil styrke ethvert lag, men spesielt Liverpool som har fantastiske vinger i Sadio Mane og Mohamed Salah. – De kunne utgjøre en overvinnelig angreps rekke med Lewandowski i midten.

Fichajes skriver i dag at Liverpool kommer til å gjøre et framstøt på 33-åringen uavhengig av om de blir enige med Mohamed Salah om en forlengelse. – Hele La Liga med Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid viser interesse for målmaskinen.

Les: Nå sikter Xavi seg inn mot det uoppnåelige

Les: Vil bort fra Stamford Bridge