Forløsningen. (foto: united, twitter)

Barcelona har uttrykt sin interesse for å signere den engelske landslagsspilleren på grunn av usikkerheten rundt hans rolle i Manchester United.

En kilde nær Marcus Rashford sier at telefonen ikke har sluttet å ringe siden det ble kjent at han vurderte fremtiden sin i United, etter at han ble utelatt fra Manchester-derbyet mot City 6. mars.

SISTE: Vil bort fra Stamford Bridge

Til tross for rapporter om misnøye er det forventet at Rashford ikke ønsker å forlate United og ryktene kan få klubben til å åpne diskusjoner om en ny langtids kontrakt.

Barcelona har kastet bort lite tid på å kontakte Rashfords representanter for å bekrefte at de ville være interessert i å signere 24-åringen.

Utrolig nok melder Samuel Luckhurst i lokalavisen Manchester Evening News at Liverpool skal også ha gjort det kjent at de er beundrere av Rashford.

Semifinalene er klare: Gigantduell i FA Cupen

En overgang der Rashford går til Liverpool ville satt sinnet i kok hos United-supportere ettersom ingen spillere har gått mellom klubbene siden Phil Chisnall kom til Liverpool i 1964. Mottakelsen for Rashford på Anfield ville også blitt interessant.. Det er høyst usannsynlig at United noen gang ville tillate Rashford å dra til Anfield hvis de noen gang gikk med på å selge spissen.