CR7. (foto: united, twitter)

I løpet av kort tid har Ronaldo blitt hyllet som matchvinneren United trenger for å gå de siste stegene. 5 scoringer på 7 kamper forteller historien om rekordrask re-akklimatisering til United og Premier League. Den tidligere nederlandske landslagstrener Danny Blind mener det er en helt annen historie bak tallene.

Ajax-legenden Blind har som trener ledet Ajax og det nederlandske landslaget. Nå er han tilbake hos de oransje som assistent for Louis van Gaal.

Les: Luis Suarez ringte aldeles ikke til Ronald Koeman

Av en eller annen grunn kom nederlandske Sportnieuws inn på Ronaldo i et intervju med Blind.

Svaret var kanskje ikke helt som forventet.

-Ronaldo trenger virkelig å ta en aktiv rolle (hos United). Nå spiller de ikke etter deres vante mønster. Da ballen ble mistet så du Paul Pogba coache om at de måtte putte alt press på. Ronaldo gjorde ikke det, han er ikke sånn. Han tenker bare på scoring og håper andre vil gjenvinne ballen, sier Blind til Sportnieuws.

Les på F7: Liverpool manager Jürgen Klopp: «Å ikke vaksinere seg er som å kjøre i fylla»

Lever for målfeiringene, betales også for det samme. (foto: united, twitter)

Ødeleggende, eller det som må til for at United vinner de avgjørende kampene?

Selv om Blind heller sterkt mot det første, velger vi å smøre oss med litt tålmodighet. Neste mulighet til å se Ronaldos påvirkning blir mot Leicester, 16. oktober. Fortsetter Ronaldo å score i kamper United vinner, da er dette en uaktuell problemstilling.

Les: Premier League risikerer smittebølger