Ronald?

Luis Suarez var Barca-spilleren som spilte seg frem til legendestatus, men fikk sparken per telefon sommeren 2020. I oktober 2021 var det klart for å ringe tilbake til Koeman.

Hei, husker du meg, Ronald?

Barcelona og Ronaldo Koeman er igjen nede i knestående. Det så lovende ut da sesongen ble sparket i gang, men etter to stygge tap i Champions League og litt for mange avgitte poeng i La Liga, gjør det vondt for Barca-supporterne.

Les: Bayern München og Liverpool har funnet noe de liker i Salzburg

Suarez var en ihuga Barca-fan helt til han skal ha fått en telefon av Ronaldo Koeman med kort beskjed om at han skulle finne seg en annen klubb. Samtalen skal ha tatt rundt minuttet.

På lørdag sendte Atletico Madrid den katalanske rivalen hjem med 2-0 tap, Luis Suarez var avsender på den andre scoringen.

Vanligvis slenger 34-åringen opp neven, vifter med fingre og smeller ut noen kyss. På lørdag var dette utvidet med en imitasjon av en telefonsamtale.

Mens resten av verden tok dette som en takk for sist til Koeman, mener Suarez selv at det var en greie han hadde avtalt med barna sine.

-Det var til de som vet jeg har samme nummer, så de vet at jeg fortsatt kan nås på telefonen. Det var ikke til Koeman, slett ikke. Det var noe jeg hadde tullet med barna mine om at jeg ville gjøre, sier Suarez ifølge Marca.

Vi noterer forklaringen, og velger glatt å ignore den. Ronald Koeman, denne var til deg.

Les: Leieoppholdet fra helvete er «avlyst» for Philip Zinckernagel