Ble stående igjen på perrongen? . (foto: liverpool, twitter)

Wolverhampton skal ha fullvaksinert sin tropp og kan gå høsten «trygt» i møte. Hos Liverpool er det så og si det samme resultatet, men tall fra resten av Premier Leauge-klubbene skaper uro for unødvendig risiko de kommende månedene.

Nå er vaksine er personlig greie som hver og én må ta stilling til, men når du blir klekkelig betalt for å løpe rundt og ha nærkontakt med andre spillere fra hele landet (og for noen også fra utlandet), da er det noe pussig at det bare er 7 Premier League-klubber som har fulgt vaksinasjonstempoet til resten av samfunnet.

Les: Leieoppholdet fra helvete er «avlyst» for Philip Zinckernagel

Ifølge Sky Sports har bare 7 av 20 klubber en tropp der 50 % eller fler av spillerne er vaksinert.

Jürgen Klopp er ikke spesielt imponert.

-Jeg tok vaksinen fordi jeg var bekymret for meg selv, men mer for de rundt meg. Hvis jeg får det og lider, min feil. Hvis jeg får det og sprer det rundt til andre, min feil og ingen andres, sier Liverpool-manageren ifølge Sky Sports.

Som legger til at Liverpool har 99 prosent av spillerne som er vaksinert.

Les på F7:

Ifølge Sky Sports har representanter fra Premier League tatt direkte kontakt med klubbene og viftet med gulrot for å motivere til at flere vaksinere seg.

Vi kan ikke se bort fra at det blir noen klubber som må stille med redusert mannskap utover høsten. Vi får håpe for Klopps del at Guardiola har overbevist City-gjengen til å la seg stikke i armen.

Les: Luis Suarez ringte aldeles ikke til Ronald Koeman