Ole Gunnar Solskjær retter fokuset mot Tottenham

Ole Gunnar Solskjær (foto: united, twitter)
Top Article ad

Det ble langt mindre utskiftinger i Manchester United i sommer enn det de aller fleste eksperter regnet med, men det ser bra ut to av de «vanskeligste» er ute, og laget er yngre og mer sultent enn på lenge. 

I norsk presse har det vært en del snakk om press ovenfor Ole Gunnar Solskjær fordi starten på sesongen ikke har stått helt til forventningene. Vi i Sporten henger oss ikke på det hylekoret, Old Trafford kommer til å være Ole Gunnar Solskjær sin arbeidsplass i lang tid fremover.

Les: Guardiola tjener mer enn dobbelt så mye som nummer to

Det har vært litt snakk om en overgang for Tottenham sin danske superstjerne Christian Eriksen, men da mest i retning av spansk fotball. – Når det gikk i vasken samtidig som ikke kontrakten på Tottenham Hotspur Stadium forlenges. (Vanskelig å ikke skrive White Hart Lane, som ligger i fingrene).

Daily Mail skriver at United-manageren vil hente Tottenham-stjernen Christian Eriksen (27) i løpet av det kommende overgangsvinduet. – Eriksen er inne i sitt siste kontraktsår med Tottenham, og kan med det kjøpes for en rimelig sum i januar, eller gratis neste sommer.

«Jeg skulle ønske jeg kunne bestemme min egen fremtid som man kan gjøre på Football Manager, men sånn er det dessverre ikke. Det har vært mange rykter, men jeg leser ikke mye av det som blir skrevet» sa Eriksen nylig.

Les på Popidol: Forbyr Harry Potter etter å ha snakket med djevelutdrivere

Han har foreløpig ikke ønsket å signere ny kontrakt med Tottenham, og mye tyder på at det heller ikke kommer til å skje. «Det er klart det har vært flere spekulasjoner siden kontrakten min holder på å gå ut. Mye har vært sagt»