Nyopprykkede Grorud signerer Stabæk spisstalent

(c) Bilde: Grorud IL: Oscar Aga
Top Article ad

Det startet som en leieavtale mens Grorud var i PostNord ligaen og det var en suksess både for laget som nå er oppe i OBOS-Ligaen og for 19 år gamle Oscar Aga.

Oscar Aga er blitt enig med Grorud IL om en treårskontrakt med den nyopprykkede Obos-ligaklubben. – Det offensive talentet kommer fra Stabæk, men var på lån i Grorud høsten 2019. Det melder Grorud IL i en pressemelding.

Les: Kaprer Brasils største talent

Oscar har 36 landskamper på aldersbestemte landslag.

«Det er et verdig sterkt signal at vi klarer å signere et talent av dette kaliberet med den landslags- og klubberfaring Oscar har,» sier a-lagstrener Eirik Kjønø.


«Dette passer rett inn i vår profil med mange unge spillere. Oscar er et av de største spisstalentene i sitt årskull.» Jeg var fornøyd med hans utvikling da han var hos oss høsten 2019,» sier han. «Vi gleder oss til å utvikle han videre og ser fram til mange fine år med Oscar,» avslutter Eirik.

Les: Hva venter du på Solskjær, kjøp spissen Klopp frykter!

«Jeg hadde en fin høstsesong da jeg var på lån til Grorud. Jeg trivdes godt og ble kjent med både gutta og spillerstilen,» sier Oscar.
«Jeg føler at overgang til Grorud er det riktige steget for meg nå. Jeg hadde en fin opplevelse fra låneoppholdet, og at det ble opprykk til Obosligaen gjorde valget lett,» fortsetter han.
«Jeg ser frem til en bra pre-season, og gleder meg til å bidra med scoringer i Obosligaen.
Jeg trives godt i Grorud, og gleder meg til hver eneste trening sammen med gutta!,» avslutter Oscar.