Ancelotti tar mer enn gjerne imot spilleren som skapte trøbbel for Real i Champions League. (foto: real, twitter)

Da PSG hentet Kylian Mbappe i 2017 på leie, så permanent overgang året etter for 180 millioner euro, skjønte vi at noe virkelig stort var på gang. Sommeren 2017 hentet «Oljefondet i Paris» Neymar for 220 millioner euro. Sommeren 2022 er det Mbappé, og ikke Neumar, som bringer frem de rekordhøye summene.

Mange kritiserer fotball-lønningene for å være helt hinsides, da kan vi trygt si at Kylian Mbappé har forhandlet seg opp i en helt egen divisjon når det kommer til personlige betingelser.

Les: Manchester United har fått beskjed om at 94 millioner pund vil bli akseptert

Forrige uke gikk mamma Mbappé ut og ba fransk media om å ikke forstyrre forhandlingene til sønnen med å komme med påstander om at avgjørelsen var tatt. Le Parisien hevdet PSG hadde overtalt 23-åringen om å bli, noe mamma Mbappé hevdet ikke stemte.

Le Pais hørte ikke på klagingen til entourage Mbappé, på tirsdag hevdet den franske avisen at Real Madrid vil få viljen sin med å hente 23-åringen til San Bernabeu, der de har vært villig til å gå laaaangt for å lykkes.

Ifølge den franske avisen betaler Real Madrid opp mot 180 milllioner euro – i sign on-fee. Ikke særlig «free agent» over dette, men heller ikke overaskende at dette må til for at Real Madrid skal overgå totaltilbudet fra PSG.

Rundt 1,8 milliarder kroner for å ta frem signaturpennen… Vi skjønner ikke helt hvor Real Madrid skal manøvrere frem disse pengene, men i fotballens verden har det vist seg at alt er mulig – på kort sikt.

Les: Manchester United ville inn i forhandlingene, men møtte stengt dør