Har vært midtpunktet hos PSG, selv med Neymar og Messi på banen.. (foto: psg,, twitter)

På onsdag fikk Kylian Mbappé oppleve at PSG ikke er alene med å bli lurt av Real Madrid i de siste minuttene. Samtidig fikk 23-åringen se sin potensielt nye arbeidsgiver igjen kjempe seg til en Champions League-finale de har for vane å vinne. Bli, eller ikke bli i PSG, ifølge Le Parisien er ikke dette lenger spørsmålet.

Fra utsiden kan vi ikke skjønne hva som har gjort at Mbappé har drøyet, nesten helt frem til dagen han kan spasere ut av Parc des Princes som free agent. 23-åringen har riktignok fått PSG til å overby seg selv i lønnsbetingelser og skviset Real Madrid til at de ikke kan gjøre mer for å overbevise en av verdens beste angrepsspillere.

Les: Bekrefter: Kjøper løs Dejan Kulusevski

167 scoringer og 84 assists på 214 PSG-kamper, ifølge Le Parisien har Kylian Mbappé endelig bestemt seg. Den franske avisen hevder franskmannen holder seg i Paris, og forlenger med to år pluss opsjon på ytterligere sesong.

Så hva var det som har fått en 23-årig fotballsparker til å bestemme seg for én av klubbene? Le Parisien hevder PSG har økt lønna til rundt 500 millioner kroner i året. Dette kommer i tillegg til bonusen på rundt 1 milliard kroner for å velge bort Real Madrid.

Har blitt noen kompisbilder for å vise hvor harmonisk det var i leiren. (foto: psg, twitter)

Les på F7: Verdens første FLYTENDE by!

Ingenting er offisielt, men Le Parisien pleier å tolke lekkasjer fra forhandlingene hos PSG riktig.

Vi må ærlig innrømme at vi ikke helt klarer å fatte beløpene.

OPPDATERT: Mamma Mbappé tok sporenstreks telefonen til Sky Sports Italia og fortalte: -Det er INGEN avtale med PSG eller noen annen klubb. Vennligst la være å diskutere Kylians fremtid så han kan treffe sitt beste valg av respekt for alle involverte».

Herlig.

Les: Supporteren med 24 sesonger på San Bernabeu gjorde sin livs største tabbe