Big Harry. (foto: maguire, twitter)

Denne sommeren kommer til å bli husket som Messis – og dessverre Harry Maguires. Barcelona visste jordskjelvet ville komme, Ole Gunnar Solskjær ante ingenting da han sendte spillerne sine ut på en kort ferie etter historiens mest kaotiske sesong i fredstid.

Lionel Messi ser ut til å ha tatt seg fint inn etter exit-kaoset, og har inntatt sin vante rolle hos Koeman som leder og eksekutør med 1 scoring og 2 assists på 3 La Liga-kamper.

Big Harry har dessverre gått seg litt vill i gangene.

Etter tre Premier League-kamper er det ikke bare Patrice Evra som rister på hodet over United-kapteinens bidrag på banen.

Les: Krever at Harry Maguire fjernes fra United-troppen

Da De Tre Løvene skulle opp mot Danmark på onsdag, var Harry Maguire tent på å vise seg frem for verden. Overtent, skulle det vise seg.

To gule kort og rett inn i garderoben etter 31 minutter. Vi har selv opplevd det, men da spilte vi for U16-laget, full av hormoner.

Maguire skal være ledestjernen på United og på det engelske landslaget. Selv Sergio Ramos hadde ikke mistet hodet nok i taklingene til å tvinge laget sitt til å spille med ti mann i godt over én omgang.

Les på F7: Ronaldo sendte aksjekursen til Juventus rett sør

Danmark takket for gaven, og Christian Eriksen takket engelsk fotball for sist med straffescoring.

Er Maguire helt ute å kjøre?

Landslagssjef Gareth Southgate har sett det meste gjennom sine atten år på engelske fotballbaner. Big Harry justerer seg inn igjen – garantert.

-Det første gule kortet var en duell, han behøvde ikke gå så hardt inn og det gjorde ham sårbar. Det andre var en interception, begynner Southgate til BBC.

Så kommer støtten fra landslagssjefen.

-Han er en fantastisk spiller og en stor del av det vi har på gang. Han får mye kritikk, men har vår fulle støtte. Han har bare bruk for forsikringen om at vi tror helt og holdent på ham. Han har hatt å gjøre med noen mennesker som burde ha visst bedre. Når man er litt eldre kan man rasjonalisere det og komme videre, fortsetter Southgate.

Som forklarer motgangen til Maguire med de økte forventningene til 27-åringen.

-Det er første gangen han opplever virkelig motgang, for profilen hans har endret seg de siste årene på grunn av klubben han spiller for og den suksessen han har hatt med oss. Han kommer videre, for dette vil snu, avslutter Southgate.

Vi er overbevist om at Harry kommer styrket ut av disse månedene og blir kapteinen United trenger. Solskjær vet å bruke samme virkemiddel som Southgate: Fullkommen tillit til spilleren.

Null problem, Harry Maguire er The Man.

Les: Nekter å la Real Madrid vinne, skraper sammen 4,4 milliarder