Styreleder i Juventus Andrea Agnelli til venstre sammen med noen andre karer i dress

Real Madrid har en stund nå fortalt verden at den franske superstjernen Kylian Mbappe skal på plass koste hva det koste vil. Florentino Pérez er gullstendig klar over at hvis de skal få på plass tidenes Galácticos må de også ut med mer enn noen har betalt for en spiller noen gang.

Selv om de er forberedt på å betale mye spørs det om de er klare for å følge Juventus i det de nå jobber med. – 400 millioner euro, tilsvarende 4,4 milliarder kroner er vanvittig mye penger selv for Kylian Mbappe.

Les: Vil forlate verdens beste lag innen fredag

Juventus har kontaktet sine hovedspororer som er meget positive spesielt Jeep, eid av Fiat har lovt å bidra betydelig.

Paris Saint-Garmain betalte Monaco 135 millioner euro i 2018 etter en låneopphold, ikke på noe tidspunkt etter det har Transfermarkt estimert verdien på den 21 år gamle superstjernen til over 200 millioner euro. – Et bud på 400 millioner euro burde interessere selv en klubb så rik som den franske hovedstadsklubben.

Tuttosport forstår at Bianconeri har valgt franskmannen som sitt neste store mål etter 2020/21-sesongen.

Juventus-fans som drømmer om et angrep med både Cristiano Ronaldo og Mbappe, kan bli skuffet. Det antas at en avtale for Mbappe kan føre til at Ronaldo går den andre retningen med ett år igjen på sin massive 31 millioner euro årslønn.

Dette ville ikke være det mest attraktive tilbudet for PSG, men de må være bekymret for Mbappes ønsker. Spilleren har allerede uttrykt et ønske om å flytte ut i fremtiden. Han er bare 21 og allerede ansett som en av de beste i verden.

Ronaldo blir 36 når sommervinduet åpner igjen. Han kan være Juventus sitt beste forhandlingskort (i tillegg til vanvittig mye cash) når de nå går etter Kylian Mbappe, eier og president Nasser Al-Khelaïfi elsker å omgi seg med superstjerner og det finnes knapt noen større Cristiano Ronaldo.