Var en av de få som ikke fikk ørefik av Evra denne søndagen . (foto: united, twitter)

6-1, utspilt og latterliggjort. Patrice Evra var kalt inn som ekspertkommentator hos Sky Sports, og var i ferd med å rive istykker arbeidskontrakten da Solskjærs menn fikk grisebank av Mourinhos hvitkledde fotballriddere.

Evra ble i det minste ikke fristet til å gi den norske jyplingen (er alltid en jypling når det tapes) all skylda.

-Jeg er lidenskapelig og elsker klubben min.. Men dette var knusende. Du hører Gary Neville si at Maguire trenger ferie, en pause. Vi prater hele tiden om å sette ham opp med noen andre, men hva med å ta ham ut av troppen?, hyles det fra Evra.

Les: Ancelotti får en gratismulighet til bli best i Liverpool

Så henter Evra seg litt inn da han husker sin egen tid som spiller.

-Jeg ønsker ikke å starte å kritisere spillere. Jeg har vært der selv, men i kveld var det ingen unnskyldning. De har skuffet alle United-supportere. Jeg bryr meg ikke resultatet, for jeg har også blitt slått 6-1. Det er bare… Hvert år er det samme historie, fortsetter Evra som har gitt beskjed til Sky at han fremover ikke orker å kommentere United-kamper.

Les på Engelske klubber: Wayne Rooney ber United glemme Sancho – det er en Haaland som er løsningen

Så løsner proppen hos Evra:

-Hva skjer med klubben min? Hva skjedde på søndag? Det er vanskelig å break me. Jeg er en positiv person. Jeg er ikke den som oppfordrer til voldsbruk, men mange kunne ha trengt a good slap right now. Det er det jeg ville ha gjort akkurat nå, avslutter Evra foran kameraet.

A good slap right now. Harry, den var tydeligvis til deg.

Les: BBC: Everton sender høyreving til rivalen