Har selv sagt at 22-åringen er drømmespilleren. (foto: liverpool, twitter)

Da Joe Gomez måtte kaste inn håndklet på landslagssamlingen og ble meldt ute for en betydelig del av sesongen, følte vi med Jürgen Klopp og all verdens Liverpool-supportere. Klubben hadde taklet van Dijk-fraværet på en eksepsjonell måte og tettet igjen midtforsvaret på nye måter.

Men nå rekker det, selv for Klopp.

Liverpool-manageren ville ikke høre om det, da spørsmålet etter van Dijk-skaden ble stilt etter hver eneste kamp: Hvem hentes inn på overgangsmarkedet i januar?

Les: Landslagstrener Frank de Boer ber om å slippe meningsløse treningskamper

Liverpool er en av de klubbene som stort sett klarer å lukke lekkasjekranen, noe vi så da Diogo Jota «plutselig» ble hentet inn i høst, men denne gangen er det mer åpenlyst hva Klopp må foreta seg når røyken fra nyttårsfyrverkeriet legger seg.

The Athletic hevder de har smuglest ønskelista til Liverpool denne gangen, der navnene til fire kandidater lyser – med Dayot Upamecano på topp:

Upamecano (RB Leipzig)

Ben White (Brighton)

Ozan Kabak (Schalke)

Bremer (Torino)

Den franske landslagsspilleren fra RB Leipzig hadde et heller smertefullt møte med Premier League da han ble lekt med av Uniteds angrepsspillere i 5-0 tapet på Old Trafford. Dette ser likevel ikke ut til å ha skremt Klopp.

Uansett, noe kommer til å skje i januar.

Les: Ed Woodward er krystallklar om veien videre for United