Philine Roepstorff og Nickals Bendtner fra den tiden de badet sammen

Da Discovery+ startet med programmet «Bendtner & Philine» var modell Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner kjærester. – Det er de ikke lenger og nå legger den danske superstjernen fotballskoene på hylla.

Han forteller om det hele i «Bendtner & Philine» «Jeg savner det hver dag, men jeg er også klar over at det er en sluttdato i denne jobben. Jeg tror jeg skal bruke mye tid på å forstå at det egentlig er slutt nå. Nå skal jeg finne noe annet som gir meg det fotball har gitt meg i alle år».

Les: Positiv Carlo Ancelotti svarer på alle spørsmål

Det er mulig dette noe er å bli fotballtrener, men det er ikke så enkelt som man vil ha det til, 33 åringen som har startet på trenerutdannelse kan støte på samme utfordringer i trenernæringen som en rekke andre eks fotballstjerner. – En telefon til John Arne Riise kan være lurt å ta.

Den siste tiden har Nicklas Bendtner spilt på gamlis laget Tårnby FF, for en som har klubber som Arsenal, Juventus, Wolfsburg, Nottingham Forest, Rosenborg og København på CVn er det som om han allerede har pensjonert seg selv.

Les: Veldig tydelige på at Micke Stahre ikke er sparket, men solgt

I programmet forteller han mer om hva som er på gang.

«Fotball er en stor del av mitt liv og jeg kan ikke forlate den. Derfor er jeg i gang med å ta trenerutdannelsen. Jeg håper det skal gi meg like mye eller kanskje mer enn det gjorde som spiller. På den måten vil jeg stadig være en del av fotballen»