Carlo Ancelotti deltok på sin første offisielle presentasjon som returnert Real Madrid manager på onsdag, hvor han svarte på spørsmål om fremtiden til spillere som Gareth Bale, Marcelo og Isco.

Den italienske manageren understreket at waliseren registrerte et anstendig antall mål på utlån i Tottenham Hotspur forrige sesong, og uttrykte sin tro på at hvis Bale har motivasjon til å prestere, kan han ha en god 2021/22-sesong i Real Madrid.

Les: Sky Sports: Conte igang med forhandlinger

«Gareth har ikke spilt mye, men han har scoret mange mål,»

«Jeg kjenner ham veldig godt, og han kommer tilbake. Hvis han har motivasjonen til å spille, kan han ha en [god] sesong, jeg er ikke i tvil.»

Ancelotti vil være fast bestemt på å få mest mulig ut av Eden Hazards talent, ettersom den belgiske stjernen ennå ikke har levd opp til forventningene i den spanske hovedstaden, hovedsakelig på grunn av hans mange skader gjennom sine to år i klubben.

«[Hazard] er en spiller som ikke har oppfylt sitt fulle potensiale, men som vil oppfylle det,» la han til.

«Det kan være hans år å utnytte det, med tillit.»

På spørsmål om fremtiden til spillere som Bale, Isco og Marcelo, understreket Ancelotti at de må bevise seg på trening for å bli værende neste sesong.

«Jeg har mye hengivenhet for Bale, Isco og Marcelo,» bemerket Ancelotti.

«De er Real Madrid-spillere, og det motiverer dem allerede. Det er en dommer, og det er feltet.

«De må trene godt og vise treneren at de kan spille for Real Madrid.»

Cristiano Ronaldo er en av spillerne som Ancelotti opprettholder et godt forhold til, men han unngikk å diskutere portugiserens fremtid, da kontrakten med Juventus løper til neste sesong.

«Jeg har mye hengivenhet for Cristiano, men jeg liker ikke å snakke om spillere som er i en annen klubb,» erklærte Ancelotti.

«Han har en kontrakt med Juventus. Det virker riktig for meg [å snakke om ham]. Han gjør det fortsatt veldig bra, og scorer mange mål.

Les: Gamlegutta er superhappy, men hva med Martin Ødegaard?