Holder seg i form.

Vi har fulgt Nicklas Bendter gjennom tykt og tynt siden overgangen til RBK i 2017. Uansett hva du måtte synes om prestasjonene til dansken på norske gressmatter, Lord Bendtner skapte litt ekstra liv i Eliteserien. Etter et forsøk på å revitalisere karrieren hos FC København, forsvant så gradvis Bendter under radaren. Selv om TV-kameraer og realityserie prøvde hardt å få oss til å holde på interessen, har det blitt lite om Bendtner og fotball det siste halve året.

Før nå. Bendtner advarte fotballverden at han skulle returnere som trener, nå er brorparten av etappen mot status som Coach Bendtner unnagjort. Ifølge danske B.T besto Lord Bendtner siste eksamen i utdanningen som skal gi den nødvendige UEFA A-lisens. Dermed skiller bare gjennomføringen av en studietur Bendtner fra å debutere som proff trener.

Les: Barcelona i trøbbel – igjen

Den obligatoriske studieturen skal ifølge B.T gjennomføres i løpet av første del av 2022. Etter dette kan Bendtner trykke opp visittkort med titlene Lord og A-lisenstrener.

Har blitt skoleflink.

Vi gratulerer på forskudd, og må innrømme at vi gleder oss til å se Bendtner i aksjon med ansvaret – denne gangen ikke for bare seg selv – men for et helt lag.

Les: Rangnick gir oss en skikkelig tankevekker om Erling Haaland