Har visst roet seg ned. (foto: psg, twitter)

PSG gikk hele veien i Champions League, men måtte innse at Bayern München var akkurat så gode som da de knuste Barcelona 8-2. Selv om finaleplass for Neymar og gjengen var en viktig milepæl, kan det se ut som effekten av finaletapet først nå avtar.

Ligue 1-sesongen startet med 1-0 tap mot jyplingen Lens, et resultat som ble gjentatt mot erkerivalen Marseille. Så har oljefondet i Paris gradvis returnert til posisjonen som ener i Frankrike: 1-0 mot Metz, 3-0 mot Nice, 2-0 mot Reims.

Les: Neymar = Trøbbel

For Neymar har sesongstarten også vært seig. Brasilianeren har bare stått i to kamper – begge uten scoring. Mot Reims var Neymar involvert i det meste foran motstandernes mål, men ba selv hinkende om å bli byttet ut.

Les på Spansk fotball: Spansk media: Det blir Premier League på Dembele

Betyr dette nok en lengre periode med Neymar på tribunen?

-Etter at han følte noe «tightness» i leggen under søndagens match, har han fått tilbake betryggende testresultater, skrives det fra PSG på tirsdag.

Takk og lov. Verre var det med lagkamperat Juan Bernat som måtte inn på operasjonsbordet for å få skikk på kneet etter smellen mot Metz. For den tidligere Bayern München-spilleren betyr dette brorparten av sesongen spolert.

Les: Koulibaly ble presentert som ny spiller i Premier League