(foto: koulibaly, twitter)

I disse overgangstider fyres fantasien lett. Da Manchester City skulle presentere Ruben Dias som ny spiller, satte en link i artikkelen fyr på rykterommet.

Dias-overgangen fra Benfica ble bekreftet og feiret på tirsdag. For City-supporterne kom det naturlige spørsmålet om dette betyr at Kalidou Koulibaly er tapt.

Les: Sergino Dest har landet

I artikkelen på Citys hjemmeside der Dias ble presentert, ble det servert en gnist av håp for at også Napoli-kjempen skal inn og tette hullet etter Vincent Kompany.

For i Dias-artikkelen var det en link til: CITYZENS: NEW SIGNING – Ask Kalidou Koulibaly a question. Linken ble lynraskt fjernet, men glippen var skjedd.

Var dette en freudian slip der Koulibaly var den som egentlig var ønsket, men ikke kommer? Eller går City mot en helt fersk midtstopper-duo?

Les på Engelske klubber: Serie A kaller på Joshua King

Vi lar Napoli-manageren beskrive sitasjonen med Koulibaly.

-Jeg håper at han blir hos oss. Han gir oss så mye både teknisk og som person. Jeg håper det ikke kommer en telefon, men jeg kommer til å være nervøs helt til siste transferdag, sier Gennaro Gattuso til Sky Sports Italia.

Tja, spørs om ikke Citys kommunikasjonavdeling var litt tidlig ute med nyheten som kommer. Vi tar mer enn gjerne både Dias og Koulibaly på Etihad Stadium.

Les: Spansk media: Solskjær får vingen sin