Tungt. (foto: psg, twitter)

Du kan si hva du vil om Neymar er skuespiller eller ikke, men brasilianeren har tydeligvis en blink på hvert av beina til milliarden. Godt inne i sitt n´te skadeavbrekk kom også melding fra åpenhjertig og desperat fotballsparker.

-Jeg er veldig trist, smerten er kjempestor. Nok en gang er jeg nødt til å holde meg borte fra det jeg elsker mest i livet, som er å spille fotball, begynner Neymar på Instagram.

Les: Hans-Dieter Flick er verdens beste manager

-Det gjør med trist å høre at en spiller, trener, kommentator eller andre si at man skal ta meg hardt, fordi jeg er en skuespiller, et lite barn, osv… Jeg vet ikke hvor mye mer jeg kan klare. Jeg vil bare være glad for å spille fotball, ikke noe annet, kommer det sårt fra Neymar.

Vi vet Neymar er tilbake om en seks-ukers tid, men vi skjønner nå at det er en ung mann bak superstjernefasaden som virkelig lider.

Vi heier på deg, Neymar!

Les: Måtte en Chelsea-gutt til for å redde Tuchel