Slik så det ut på Google i går hvis du søkte på Bayern München

Siden Hans-Dieter Flick rykket opp fra å være assistent for Bayern München 3 november 2019 til å være manager har han så til de grader vist sine ferdigheter som leder at vi i Sporten har kåret han til verdens beste manager. Han har etter Bayern München ble verdens mester for klubblag i går kveld en ganske vanvittig «track record». – Siden Flick overtok som manager har han 6 trofeer og bare 5 tap. (PPM på 2,63)

Bayern München beseiret Paris Saint-Germain i Champions League-finalen i fjor og fikk dermed sjansen til å spille Club World Cup i Qatar i vinter. I semifinalen mandag ble det 2-0-seier mot Al-Ahly og på torsdag ventet det meksikanske storlaget Tigres UANL i turneringens siste kamp.

Les: Manchester United har den fjerde beste spilleren i verden når det koker som mest

Bayern München fikk ikke hull i Tigres i første omgang av kampen, men avgjorde i stedet i andre omgang, da Benjamin Pavard satte ballen i mål til 1-0. Målet ble først vinket av for offside, men så ble det godkjent etter VAR-gjennomgang.

Bayern München har nå vunnet Club World Cup ved to anledninger, i 2013 og 2021.

Les på Engelske Klubber: Rummenigge fisker etter Liverpool-stjerne

Hans-Dieter Flick har fylt opp premieskapet til Bayern München med følgende pokaler: