Noe er ikke som det skal være når en superstjerne av Neymar sitt kaliber rykker ut og forteller verden bare 29 år gammel det nærmer seg slutten. – Brasils superstjerne sier at neste års VM i Qatar kan bli hans siste, han er usikker på han har mental styrke til å orke fotball lenger.

Kommentarer i sosiale medier er ikke nådige og minner Neymar om at hvis det blir for slitsomt kan han bare legge seg ned. – Zlatan Ibrahimovic som her om dagen ble 40 år gammel har overhodet ingen planer om å gi seg, han mener han kan holde på til han er 50 år, minst.

Les: Nå skal Harry Maguire overbevises om at han ikke er mindre verdt enn Varane og Sancho

Neymar ledet Brasils forsøk på å ta tittelen i 2014 (kom til semifinalen) på hjemmebane, men mesterskapet endte i tårer og en skade. Heller ikke i 2018 (kom til kvartfinalen) lyktes det for Brasil.

VM i Qatar i desember 2022 kan bli hans siste mulighet. «Jeg tror det blir mitt siste VM. Jeg ser det som mitt siste fordi jeg ikke vet om jeg har styrken i hodet til å orke fotball lenger», sier Neymar i en dokumentar ifølge Goal.com.

«Så jeg gjør alt for å møte opp best mulig og vinne tittelen med landet mitt. Jeg vil oppfylle den største drømmen jeg har hatt siden jeg var liten» 

Les: Steve Bruce: «Jeg vet jeg kommer til å få sparken av Newcastle»