Steve Bruce

Med nye eiere på plass som er opptatt av å se vakre ut passer ikke råtassen Steve Bruce inn. – Han kommer til å få sparken, Daily Mirror skrier at det skjer i løpet av uken som kommer.

Det saudiske investeringsfondet Public Investment Fund (PIF) kjøpte Newcastle av tidligere eier Mike Ashley denne uken. Dette har ført til spekulasjoner om potensielle spilleranskaffelser – men også om at Steve Bruce kan bli byttet ut som manager for klubben. Sparkingen av Steve Bruce kommer med en heftig prislapp.

Les: Er visst på tide at Jorginho vinner Ballon d´Or

Bruce selv var svært åpen om at det var tilfellet i et intervju med The Telegraph etter at eierskiftet ble offisielt.

  • «Jeg vet at jeg blir sparket av Newcastle, men jeg vil ikke være bitter»
  • «Jeg vil fortsette. Jeg vil gjerne ha sjansen til å vise de nye eierne hva jeg kan gjøre, men jeg må være realistisk og de vil kanskje ha en ny trener til å begynne med. Nye eiere ønsker vanligvis en ny trener. Jeg har eksistert lenge nok til å forstå det.»

Ganske riktig synes Bruce å ha hatt rett. Søndag melder Daily Mirror at Bruce får sparken i den kommende uken. En avgjørelse fattet gjennom en tariffavtale i Newcastles nye ledelse.

Etter det vil Bruce assistenttrener Graeme Jones overta trenerposten de neste ukene mens klubben ser etter en permanent løsning.

Les på Engelske Klubber: Mike Ashley kaster seg glupsk over Derby

Noen navn som allerede har blitt snakket om for trenerstillingen er Antonio Conte, Steven Gerrard og Graham Potter. – Tom Nordlie er ikke nevnt.