Solskjærs mann. (foto: united, twitter)

Sommeren 2020 var Harry Maguire ute og kjøre etter en mindre heldig episode på en gresk ferieøy. Noen måneder inn i forrige sesong hadde folk glemt bråket. Da hadde kapteinen reist seg på kamparenaen og vist at han fortsatt var den naturlige lederen hos United.

Siden Maguire-signeringen i 2019 til 80 millioner pund har det vært liten tvil om hvem som skal utgjøre ryggraden i United-forsvaret. Nå skal også denne ryggraden få ekstra godt betalt for jobben videre. Etter at Jadon Sancho, Maguires midtstopper- kollega Raphael Varane og Ronaldo kom til Old Trafford, har lønnsnivået hos United steget – for de siste ankomne.

Les: Grealish kommer aldri til å glemme karrierens mest ubetydelige scoring

(fra spotrac.com)

Ifølge The Mirror er tiden også kommet for Harry Maguire. Den engelske avisen hevder det gjøres klart for kontraktsforhandlinger mellom kapteinen og United, noe som skal sikre at Maguire ikke ser noen grunn til å la seg friste av beilere de neste årene.

Les på Engelske klubber: Mike Ashley kaster seg glupsk over Derby

28-åringen har fortsatt kontrakt til 2025, men United er bevisst på at Maguire skal bringes opp til et lønnsnivå som matcher betydningene hans for klubben. Ifølge The Mirror betyr dette at midtstopperen får en ukelønn på høyde med Sanchos og Varanes.

Maguire. (foto: united, twitter)

Keep Harry happy virker som en god plan. For som kjent har det ikke noe å si hvilken bil du har i garasjen hvis naboen har en dyrere.

Les: Kan bli vanskelig for Steven Gerrard å si nei