Poster-boys.

Duoen har scoret nesten halvparten av PSGs scoringene siden de kom til Paris sommeren 2017, ofte med den andre med assisten. Dette båndet har fått PSG-presidenten til å være så overbevist om Mbappé-forlengelse at han gikk ut med en garanti forrige uke.

-Jeg vil gjøre det meget klart. Kylian kommer til å bli i PSG. Vi kommer aldri til å selge ham og han kommer aldri til å gå gratis, kommer det fra Al-Khelaifi ifølge L´Equipe.

Les: West Ham har skaffet seg en ekstremt lovende Chelsea-spiller

Selv om han modererte seg senere i intervjuet med at «forhandlingene er godt på vei, og vi håper på å finne felles grund», hevder Diario AS å vite bakgrunnen for den bombastiske uttalelsen av klubbpresidenten.

Den spanske avisen hevder Neymar satt som betingelse for sin egen forlengelse at PSG lovet å beholde Mbappé neste sesong.

Les på Engelske klubber: Paulo Fonseca i forhandlinger for å redde Tottenham

Da Neymar allerede signerte i begynnelsen av mai, må PSG ha forsikret seg om at den andre delen av superduoen også har plan om å bli.

Les på Tysk Fotball: Jobbes hardt for at Dortmund ikke kan hente tilbake Alexander Isak

Mbappé holder dermed alle essene i hånda gjennom forhandlingene, for PSG er dette prisen som må betales for ikke å miste Neymar og kompisen til de største rivalen i Champions League.

Les: Rafael Benitez er tilbake fra Kina og klar til å snakke «shop»