Joelinton

Newcastle er ikke en topp fire klubb denne sesongen, men ting ser bedre ut på St James’ Park nå enn tidligere i sesongen.

Før Newcastle tar imot Tottenham på lørdag ligger «the Magpies» på 8.plass i Premier League to poeng bak Manchester United som ligger på 6.plass. – Skadelisten har vært imponerende lang denne sesongen og den inkluderer Joelinton som har forlenget sin avtale.

I går kveld kunngjorde Premier League-klubben at Joelinton har signert en ny langtidskontrakt frem til sommeren 2028.

Les: Tidligere Crystal Palace eier har funnet en klubb han har lyst å kjøpe

  • Jeg føler meg bra. Jeg føler meg veldig glad og familien min er glad. Mye har skjedd i løpet av årene mine her. Jeg har lært mye og vokst mye. Å komme til Newcastle har vært den beste avgjørelsen i min karriere, sier han på klubbens hjemmeside.

Joelinton kom til fra Hoffenheim i 2019, og har siden scoret 25 mål og gitt 15 assists på 180 kamper for den engelske klubben.

Les: Katastrofespiller Arda Turan er nå manager og vil signere Luka Modric