Aurelien Tchouameni og Kylian Mbappe på jobb for Frankrike

Kylian Mbappe er på vei til Real Madrid. La Liga-president Javier Tebas som ikke er som andre presidenter hevdet at det var en ‘99,9%’ sjanse for at Paris Saint-Germain-stjernen ville spille for Carlo Ancelottis lag neste sesong.

Mbappe skal ha informert PSG i februar om hans intensjoner om å forlate de franske gigantene ved utløpet av kontrakten hans på slutten av sesongen, selv om ingen formell kunngjøring har blitt gjort om fremtiden hans.

I går var Kylian Mbappe nær usynlig i Paris Saint-Germain møte i Champions League kvartfinale mot Barcelona. Det det er det Real Madrid kjøper for 60 millioner euro i årslønn pluss «sign on fee» på 150 millioner euro kan vi se frem til en ny Eden Hazard.

Les: Tidligere Crystal Palace eier har funnet en klubb han har lyst å kjøpe

25-åringen skal også ha hatt omfattende samtaler med Real om en overgang til klubben, etter å ha avslått muligheten til å flytte i 2022. Selv om en avtale ikke antas å ha blitt inngått ennå, har ingen andre klubber gjort en tilnærming til Mbappe, og forventningen blant mange i fotballverdenen er at Real til slutt vil forsegle en avtale for den franske landslagskapteinen.

Denne troen strekker seg til Tebas, som talte på et sportsstevne denne uken og avslørte sine tanker om Mbappes fremtid, samtidig som han kommenterte de «kompliserte» sjansene til at Manchester City-spissen Erling Braut Haaland til slutt flytter til La Liga.

«Jeg vil gjerne se de beste i konkurransene våre,» sa Tebas. «Jeg gir Mbappé en 99,99 % sjanse for at han vil spille neste sesong for Real Madrid. Haaland er mer komplisert. «Han har vært i City for kort tid for å vurdere å forlate.»

Les på F7: Joker 2-traileren har en massiv musikalsk overraskelse