Simon Jordan

Simon Jordan var ikke alltid like populær klubbeier og han klarte å kjøre Crystal Palace i grøfta, men han klarte seg greit og var mye bedre likt enn f.eks tidligere Newcastle eier Mike Ashley.

Ny har han funnet en klubb han «med stort potensial» som han har lyst til å kjøpe hvis han bestemmer seg for at skal bli klubbeier igjen.

Les: Sheffield United straffes

Jordan var styreleder for Premier League-siden Crystal Palace fra 2000 til 2010 før klubben gikk i administrasjon i januar 2010. Jordan dukker ofte opp på talkSPORT for å gi sitt syn på forskjellige saker i sportsverdenen.

I en tale på showet på onsdag, avslørte Jordan klubben at han ville målrette seg hvis han skulle komme tilbake til fotballeierskap. Han sa: «I boken min er et av spørsmålene jeg stiller meg selv, hvis jeg skulle kjøpe en annen fotballklubb, hvilken ville jeg kjøpt?

«En av klubbene jeg nevnte var Sheffield Wednesday fordi den har et stort potensial. Det er et stort område, det har et stort nedslagsfelt, det har en enorm støttebase, det er en skikkelig fotballklubb i et skikkelig område.»

Jordan fortsatte: «Hvis du ønsket å bygge den fotballklubben og omfavne fansen, ville du kunne oppnå det.

«Hvis du ønsket å ha hjelp med treningsplassen, ville du ikke fått lokal planleggingstillatelse fra rådet i London som sa at du ikke kan gjøre dette fordi noen et sted med et teleskop ikke kan se utsikten deres.»

«Alt jeg tror den trenger er ledelse. Det trenger litt penger, selvfølgelig, og litt ordentlig retning, men fansen er der.

«Se på den semifinalen i sluttspillet i fjor, se på de 33 000 fansen de hadde i returoppgjøret etter å ha gitt hodet til dem på Peterborough, og de kom tilbake og veltet den.

«Se på størrelsen på den fotballklubben, det har alltid forvirret meg hvorfor denne fotballklubben har forsvunnet på den måten den har gjort i 25 år.»

Sheffield Wednesday er for tiden i trøbbel i Championship, da de ligger på 22. plass på tabellen. – Rykker de ned blir de selvsagt ganske så billige å kjøpe. På grunn av mange fans og lokalt engasjement er klubben pr nå verdsatt til 23,5 millioner pund. – Et godt stykke unna 6 milliarder som Glazer-familien mener Manchester United er verdt.

Les på F7: Joker 2-traileren har en massiv musikalsk overraskelse

Simon Jordan som ble rik på mobiltelefoner skal ha en personlig formue på omtrent 100 millioner pund.