Utnyttet mulighetene de fikk.. (foto: united, twitter)

Steve Cooper og Nottingham Forest-spillerne var på god vei til å gi Manchester United en skikkelig skrell på Old Trafford forrige helg. 0-2 etter noen få minutter. United kom seg gradvis, så kom andre omgang med rødt kort til Forest og straffespark mot seg. Det endte med 3-2, Forest-manageren måtte bite seg selv i tunga da han fikk en mikrofon foran seg etter kampen. Nå sender Forest inn klage på – det de opplever som – frarøving av poeng på Old Trafford.

-Du er nødt til å bite deg selv i tunga, i forhold til hva du virkelig føler. Det var et definerende øyeblikk, sa Forest-manageren til BBC etter kampen.

LES: Manchester United har fått en telefon fra Tottenham de ble svært overrasket og glade for å få

Nå melder BBC at Forest har sendt inn en offisiell klage til Professional Game Match Officials Limited (PGMOL). Straffesparket som ble tildelt United ble kampavgjørende.

Klagen går spesifikt på tildelingen av det røde kortet til kaptein Joe Worrall, der dommer Attwell så Forest-spilleren som bakerste mann i en takling på Bruno Fernandes, også mot avgjørelsen om straffespark på Danilos «behandling» av Fernandes.

LES: Kan vente nytt fremstøt for å hente Harry Maguire til London