Lun australsk humor... (foto: spurs twitter)

Da Tottenham hadde overbevist stortalentet Djed Spence om å signere for klubben, trodde mange at spilleren som leverte gnistrende god fotball på leie til Nottingham Forest forrige sesong, skulle settes direkte i arbeid. Noen dager etter overgangen kom det tørt fra manager Antonio Conte: «Dette er ikke min signering, det er klubbens».

Høyrebacken til rundt 19 millioner pund fikk spilletidssmuler i seks kamper, for så å bli sendt på utleie til Rennes fra januar. Conte er for lengst borte, men Spence holder fortsatt ikke nivået som Ange Postecoglou krever. 23-åringen har ikke engang vært del av kamptroppen i de tre første Premier League-kampene, Ifølge Football-Insider bærer det igjen på utleie.

LES: Nekter å godta straffesparket til Fernandes

Championship-klubben Leeds hopper på muligheten etter å ha mistet en haug med spillere, Djed Spence har vist han stortrives i Championship, forrige gang spilte han seg inn på EFL Championship Team of the Season og PFA Championship team of the season.

Football-Insiders kilde hevder det nærmer seg avtale, der Spurs har gitt grønt lys for utleie, så lenge Leeds betaler 1 millioner pund i leie og dekker 23-åringens lønn.

LES OGSÅ: Kan vente nytt fremstøt for å hente Harry Maguire til London

Det var stor ståhei da Tottenham signerte Spence i 2022, ett år senere virker det som 23-åringen ikke har noen fremtid i klubben.