Please, beskytt 20-åringen. (foto: dortmund, twitter)

Gjennom hele sesongen har Haaland vært linket til de største klubbene i verden. Dortmund-direktørene hevder hardnakket at 20-åringen ikke skal noen steder denne sommeren, men når Manchester City, Manchester United, Chelsea og Real Madrid ikke akter å vente på at utkjøpsklausulen aktiviseres, da er Dortmund trolig sjanseløse.

Spesielt når det er agent Mino Raiola som styrer showet. Denne uken kom han med uttalelser om at han tok feil om Haaland da han formidlet avtalen med Dortmund for klienten sin. Haaland kunne faktisk ha gått inn hos verdens aller største klubber – uten en mellomfase hos Dortmund.

Les: Bayern München skal tappe Tottenham for en av Premier Leagues vasseste

Vi har nevnt City, United, Chelsea og Real. Nå viser det seg at Barcelona har kommet lengst av alle. Den italienske journalisten Fabrizio Romano hevder Raiola og pappa Haaland skal møte Barca-presidenten for å diskutere overgang (Raiola og Laporta er visstnok gode buddies).

Les på Spansk Fotball: Er overbevist Joachim Löw overtar Real Madrid

Det var spanske AS som hevdet Raiola og «Alfie» ble hentet på flyplassen av Joan Laportas medarbeidere. Velinformerte Romano fulgte opp og bekreftet at dette stemmer, og at det er avtalt møte mellom partene de kommende dagene.

Det største spillet er i gang.

Les: Real Madrid går på ny Sergio Ramos-smell