(foto: tottenham, twitter)

Er det to offensive spillere Tottenham ikke har råd til å miste, så er det Harry Kane og Son Heung-min. Nå kan begge spillerne være i spill.

Ifølge Football Insiders kilde hos Tottenham har Son fått tilbud om ny femårskontrakt med nesten 2,4 millioner kroner i ukelønn. Med 18 scoringer og 16 assists på 41 kamper denne sesongen, har sør-koreaneren igjen vist en Spurs-manager at han leverer.

Les: Topp 5 bettingsider for norske spillere i 2021

Vi vet ikke om det er den manglende sportslige suksessen hos Tottenham som får Son til å tvile. For det nye kontraktstilbudet lå klart allerede før jul, men er fortsatt ikke signert. Det var tydeligvis noe som har fått sør-koreaneren til å avvente, for ifølge Football Insider er forhandlingene satt på vent frem mot sommeren.

Og i sivet lurer en av de største fotballgjeddene. Ifølge Football Insider har Bayern München bestemt seg for å jakte den briljante venstrevingen som allerede har bevist at han behersker Bundesliga-spill fra tiden hos Bayer Leverkusen frem til 2015.

Les på Engelske klubber: Ole Gunnar Solskjær fikk et fett bud fra Manchester United

Son er fortsatt bundet til kontrakt som løper til 2023, noe som betyr at Tottenham vil utnytte sommeren 2022 til å cashe inn – hvis spilleren nekter å forplikte seg for nye år.

Football Insider hevder Bayern ser dette som en ypperlig mulighet. Bundesliga-giganten har riktignok spillere som Serge Gnabry, Kingsley Coman og Leroy Sané, men Sons leveranser foran motstandernes mål de siste årene plasserer Tottenham-spilleren i hylla over trioen.

Tryner Mourinho og Tottenham i sesongavslutningen og plasserer Son utenfor spill i Europa neste sesong, kommer nok signaturen til 28-åringen til å sitte langt inne for Daniel Levy.

Les: Dropper Haaland går etter Kane!