Har ikke vært bra for Donne van de Beek helt siden Ole Gunnar Solskjær sin regjeringstid

Så langt har faktisk Manchester United manager Erik ten Hag satt ned foten da resten av sjefene på Old Trafford har foreslått at det er på tide at landsmann Donne van de Beek drar videre.

Nå bekrefter Ten Hag selv at det nærmer seg slutten. «Jeg tror han trenger å spille»

Les: Tottenham kaster seg inn i kampen om Manchester City flopp etter å ha fått skryt fra Pep Guardiola

Allerede i fjor sommer forsøkte Manchester United å kvitte seg med Donny van de Beek. Men det ble ikke en overgang, mye på grunn av Erik ten Hag sine tanker om at han skulle få 26 åringen til å virke igjen som i gamledager i Ajax.

På en pressekonferanse melder hovedtrener Erik ten Hag at van de Beek har tillatelse til å forlate klubben når vinterens overgangsvindu åpner. «Jeg tror Donny trenger å spille. På noen få kamper har han vært i troppen, så han har hatt muligheten. Han hadde en treg start på sesongen da han fortsatt var i ferd med å komme seg etter fysiske tilbakeslag»

«Men han er tilbake nå og gjør det veldig bra på trening. Så hvis vi ikke kan gi ham sjansen, så forstår jeg at han må spille for karrieren og alt annet».

Nylig snakket 26-åringen selv om fremtiden sin: «Jeg vil spille kamper igjen. Men treneren velger andre spillere akkurat nå. Vi har en stor tropp og jeg er ikke den eneste som banker på døren. Vi får se hva som skjer i januar, sa han da ifølge Daily Mirror.

«Jeg må spille kamper veldig snart – om ikke i Manchester United så i en annen klubb».

De tyrkiske storklubbene Galatasaray og Fenerbahce har blitt oppgitt å være interessert i midtbanespilleren.

Les: Det var ikke mulig å overtale Ruben Neves

Van de Beek har kun spilt 62 kamper for Manchester United siden han ble kjøpt fra Ajax sommeren 2020 for 50 millioner euro. Nederlenderen har kontrakt til 2025 med opsjon på ett år til.