Mr. Premier League. (foto: rangers, twitter)

Blekket er knapt tørt på salgspapiret før ryktebørsen har spunnet ut de første signeringene til Newcastle – og ikke minst valget av manageren som skal matche amisjonene til Amanda Stavely og de nye eierne.

Newcastle-direktør Stavely holdt ikke igjen da hun presenterte målet for Newcastle fremover. Nå handler det ikke lenger om overlevelse i Premier League, men å bygge opp et fundament som tiltrekker seg verdensklasse spillere.

Les: Her er den grandiose planen til Newcastle

Det ryktes om Philippe Coutinho, Mauro Icardi og Kalidou Koubali (les: Football-Insider: Koulibaly blir den nye forsvarssjefen i Premier League), men før forsterkningene skal renne inn til Newcastle, må nødvendigvis lederen for de gode tidene hentes til St. James´ Park.

Antonio Conte lurer i bakgrunnen, og er tilgjengelig for et prosjekt han har tro på (les: nok penger og frihet til å styre), Steven Gerrard kobles igjen til Premier League, denne gangen til en klubb som ikke er i nærheten av å være reel konkurrent til gamleklubben Liverpool.

Ennå.

Gerrard har fått skikk på Rangers og løftet Glasgow-klubben forbi rivalen over alle rivaler, Celtic. Liverpool-ikonet er sannsynligvis tiltenkt rollen som manager på Anfield en eller annen gang i fremtiden, noen sesonger som manager for Newcastle vil bygge Gerrard videre mot oppgaven hos Liverpool.

Les på Engelske klubber: Heftig prislapp for å få Steve Bruce sparket

Tidligere lagkompis til Gerrard fra Liverpol-tiden, Charlie Adam, tror Rangers-manageren kan være fristet.

-Investeringen for Steven Gerrard å gå til Newcastle som manager er der. Han kunne dra dit og ha 150 millioner pund til spillerkjøp, begynner Adam til PLZ Football Show.

-Langsiktig tenkt, er dette (Newcastle-jobben) the stepping stone for å få Liverpool-jobben? Kanskje, fortsetter Adam.

Han tror likevel ikke at Gerrard er Brendan Rodgers-typen som tar sats og hopper når Premier League-tilbudet kommer.

-Tror jeg han vil gå? Nei, jeg tror han vil følge jobben ut hos Rangers, avslutter Adam.

The Boss. (rangers, twitter)

For Newcastle og de saudi-arabiske eierne hadde det vært et genialt PR-trekk å hente inn ur-engelske Steven Gerrard til å lede oppbygningen av Premier Leagues kommende tittelutfordrer.

Kommer tilbudet, kan det bli vanskelig for Gerrard ut fra et karrieremessig ståsted å si nei.

Les: Grealish kommer aldri til å glemme karrierens mest ubetydelige scoring