Hjelper ikke å ha Beckham-look´en hos Guardiola. (foto: city, twitter)

Hos Aston Villa har Jack Grealish vært outstanding. Da det ble klart for overgangen til Manchester City for ville 100 millioner pund, hadde Villa-kapteinen jobbet seg opp et renommé som en av de mest spennende vingene på balløya. Hos City har potensialet hans vist seg med 2 scoringer og 2 assists på de ti første kampene, men på det engelske landslaget har det fortsatt ikke helt løsnet.

Vi husker Grealish i EM-sluttspillet da han kom inn i kamper som gamechanger, men scoringer var det heller dårlig med. Det måtte et Andorra til.

Les: «Real Madrid må bil straffet»

På lørdag vant De Tre Løvene komfortabelt 5-0 mot Andorra i VM-kvalikken på bortebane, en kamp engelske fotballsupportere neppe kommer til å huske lenge. For Jack Grealish ble en viktig milepæl nådd på turen til fyrstedømmet som ligger klemt mellom Frankrike og Spania.

Første scoring på landslaget.

-Det har vært på gang lenge, og det var på tide at jeg scoret, for alle har minnet meg på at jeg ikke har mål. Jeg tror jeg er oppe i 16 kamper nå. Jeg er bare glad for å ha fått hull på byllen, sier Grealish til BBC.

-Det er en kveld jeg aldri vil glemme, kommer det fra Grealish.

Les på Heftig prislapp for å få Steve Bruce sparket

Simply loves Andorra! (foto: city, twitter)

Når en spiller til over milliarden vil huske scoringen sin mot fotballmyggen Andorra forever, da begynner vi å skjønne hvor viktig en ball som passerer målstreken kan være for noen.

Les: Italia slipper å tenke på Lukaku og Hazard