Run Forrest, run. (foto: united, twitter)

Fotballen er enkel som ihuga fotballsupporter: Enten går alt til himmels og heltene hylles, eller så går alt til helvete og noen må pekes ut som syndebukker. Rafael, United-spilleren som ble hentet av Alex Ferguson i 2008, minner United-supportere og såkalte fotballeksperter om hva som skjedde forrige sesong.

-Det er kamper der du tenker f*cking hell – hva skjedde? I den første kampen i denne sesongen satt du og sa nettopp dette, men det er den første kampen. Hvis Ferguson, etter alt han vant, tapte den første kampen, da ville ikke folk ha pratet på samme måte. Nå er reaksjonen: Alt er sh*it, vi må skifte manageren. Det blir for hardt. Dette er den første kampen, slapp av. Selvfølgelig trenger vi å bli bedre. Folk bryr seg ikke om at spillerne bare hadde én presesong-kamp til å forberede seg med. De sier bare: Ole ut, f*ucking hell, hvorfor kjøper du bare ikke disse spillere, begynner Rafael til The Athletic.

Les: Andy Cole har rett: Manchester United må slutte å løpe etter feil spillere

Så minner Istanbul Baseksehir-spilleren om hva som skjedde forrige sesong.

-Det er det jeg ikke skjønner. Selvfølgelig trenger vi noen spillere, men forrige sesong avsluttet vi med å vinne nesten hver kamp. Laget vokste sammen. Nå når du hører på folk er det som at vi vil tape hver eneste kamp hvis vi ikke kjøper spillere, fortsetter 30-åringen.

Les på Popidol: Gwyneth Paltrow feirer selvsagt bursdagen naken

Så kommer støtten til Solskjær.

-Jeg vet at mange supportere ikke er enig med meg i dette, men folk må skjønne at Ole ikke ønsker å gjøre slutt på Manchester United. Han ønsker å kjøpe spillere, men på den riktige måten. Han ønsker ikke å kjøpe for kjøpets skyld, som vi gjorde for 5-6 år siden, avslutter Rafael.

Takk, endelig en som har skjønt hva det handler om.

Les: Nå skjønner alle hvorfor Barcelona takket nei til budet på 1,6 milliarder