Trenger bare å ta over lederrollen til Messi... (foto: barcelona, twitter)

Da Ansu Fati engasjerte agent Jorge Mendes tidligere i sommer, så vi dette som et entydig signal om at utgangsdøren hos Barcelona skulle åpnes. På søndag fikk Barcelona bekreftelsen på hvorfor de låste døren for et gigantbud – og har nå kastet nøkkelen.

På søndag var det klart for sesongpremiere for klubben som i sommer skapte the perfect storm. Villareal skulle utnytte svakheten dette skulle gi dem, men det viste seg at Koeman fortsatt har noen «skur» som klarte seg gjennom stormen.

Ansu Fati er definitivt et av disse.

Les: Barcelona har så inn i granskauen driti på draget

17-åringen spiller med en selvtillit som få andre tenåringer. For spanjolen er det det mest naturlige i verden å spille balle med den originale Messi og ikke nøye seg med Playstation-versjonen. Mot Villareal var det Fati som selv tok styringen. To scoringer og straffespark i 4-0 seieren til Barcelona forteller det meste.

Les på Spansk fotball: Barcelona unnskylder for behandlingen av Philippe Coutinho ved å trykke ny drakt

Koeman kunne selvfølgelig ikke tillate seg å virke helt fornøyd med laget i første kamp, men 17-åringen kunne han sende litt ros.

-Jeg syntes at spillet hans og prestasjonene bør fremheves. Vi vet at han bare er 17 år og at han stadig kan forbedre seg. Han skal bli konsistent i prestasjonene sine. Noen ganger mangler han konsentrasjon i spillet sitt. Mot Elche var han ikke spesielt god, men i dag var han det, sier Koeman til Marca.

Nå skjønner vi hvorfor Barcelona nylig takket nei til 1, 6 milliarder kroner: Marca: Barcelona har mottatt et sykt bud på Ansu Fati!