Nå er vi litt stygge, men når vi hører den uvanlig defensive midtbanedirigent Christian Eriksen, virker det som han har overlatt alt til Conte.

Vi kjenner ikke detaljene rundt overgangen til Inter, men akkurat nå virker det som Conte og Eriksen ikke vinner noen pris for definerbare mål og åpen kommunikasjon på arbeidsplassen.

Les: Pogba drømmer fortsatt om mer, har ett fokus og venter tålmodig på den store samtalen

Før 5. oktober gikk ryktene høylydt om at Eriksen var på vei til Dortmund, neste uke var det Premier League. Det ble ingen av delene, og siste kamp før landslagspausen satt en av Tottenhams tidligere største ressurser på benken.

(Hvorfor heter det egentlig benken, når spillerne sitter i noen ultrakomfortable stoler som egnet seg best foran TV´en?)

-Jeg håper sannelig ikke at jeg skal sitte på benken hele sesongen. Det er hvertfall ikke intensjonen min. Jeg håper heller ikke at det er klubbens eller managerens intensjon, sier Eriksen til Ritzau.

Håper.

Når vi hører en av de beste midtbanedirigentene i Premier League da Tottenham gikk til Champions League-finale og Pochettino fortsatt ble hyllet som helt, mumle på den måten, blir vi bare triste.

Les på F7: ESPN: Solskjær hadde satt opp en liste med 4 spillere han bare måtte ha

Tenk å søle bort en kapasitet som Eriksen han kan være når han først tillates å bli varm i trøya. For oss hadde en overgang til Dortmund smakt godt. Vi kan lett forestille oss Eriksen som mater Haaland, Sancho og de andre unggutta.

Dansken sier til Ritzau at han ikke har hørt noe fra agenten sin om konkrete tilbud, men vi kan ikke skjønne annet enn at Eriksen finner et passende fotballhjem ved neste overgangsvindu. Hvis ikke er det på tide å kvitte seg med agenten.

Les: Jadon Sancho om fremtiden etter mislykket Manchester United overgang