Jadon Sancho

Det var en drøm for Jadon Sancho å komme tilbake til England som helt etter å ha vokst seg stor i Tyskland. – Den personlige avtalen var på plass, men Borussia Dortmund og Manchester United klarte aldri å bli enige til tross for iherdig innsats.

For Manchester United manager bedød det at han ikke fikk noen av sine ønsker innfridd i sommer og for Jadon Sancho at han måtte innfinne seg med at det ikke blir et bytte, i hvert fall nå. Manchester United er fast bestemt på å prøve igjen i januar, men eksperter er overbevist om at toget har gått.

Les: Ed Woodward er en elendig «ånd i lampen»

Jadon Sancho som har blitt «forfulgt» av Manchester United i et år nå ønsker å starte opp denne høsten med rene ark. Eller tabula rasa som vi populært kaller det på latin.

Det var Borussia Dortmunds verdsettelse på 120 millioner euro, som Manchester United ikke ville møte, til slutt vendte de oppmerksomheten mot andre mål og signerte fire spillere på «deadline day».

90min skriver at spilleren er frustrert av hele overgangs sagaen og nå vil møte en beslutning om fremtiden med et åpent sinn. Han lar muligheten være åpen for andre klubber, vi vet at klubber som Liverpool og Bayern München fortsatt er interessert.

Les på F7: Paul Pogba: «Å spille for Real Madrid vil være en drøm»

Det at Jadon Sancho gikk til Manchester United, blir tredje gang Dortmund tar innersvingen på den i overgangsmarkedet, de vant kampen om både Erling Haaland og Jude Bellingham.

Dortmund som håper på en god turnering for England og Sancho, og med det en prisøkning er åpen for å gi Sancho enda en ny avtale som vil omfatte en ytterligere lønnsøkning. Pr nå er det tre år igjen av avtalen.