Vet at de neste månedene avgjør. (foto: united, twitter)

Det har vært noe betryggende rolig rundt Paul Pogba de siste månedene. Så når all fokus er rettet mot leveransene for United, må selvfølgelig spansk media rippe opp i Real Madrid-linken.

Om interessen fra Real Madrid:

-Zidane? Mye har vært sagt. Hva kan jeg si? Selvfølgelig, alle spillere ville ha elsket å spille for Real Madrid. Det ville vært en drøm, for sure. Det er en drøm for meg, og hvorfor ikke én dag, sier Pogba ifølge spanske Marca.

Les: Arsenal kaster ut sin dyreste

Om forholdet til United:

-Som jeg har sagt tidligere, jeg er hos United og elsker klubben min. Jeg gir alt nå og skal ha det gøy er og plassere klubben tilbake der den tilhører å være.

Om kontraktsforlengelse utover 2021:

-De har snakket mye, jeg har det ikke. Jeg foretrekker å ha fokuset på spillet og min retur. Jeg har ikke snakket med Ed Woodward. Vi har ikke snakket om forlengelse. Jeg forestiller meg at det vil komme en tid der klubben kommer for å prate med meg og kanskje tilby meg noe, kanskje ikke, avslutter Pogba.

Les på Engelske klubber: The Telegraph: Joshua King i samtaler med manageren som gruste Leicester

Om ni måneders tid kan Pogba spassere ut fra Old Trafford på free transfer. Vi kan ikke skjønne at United lar muligheten gå fra seg til å hente noen av de rundt 100 millioner euroene de har investert, eller lar de franske beina fortsette å jobbe i Uniteds tjeneste.

Det meste står og faller på hvor mye Pogba får ut de neste månedene av kreativiten og kruttet vi vet han har i seg. Det gjelder også for en eventuell fremtid hos Real Madrid.

Let´s play ball.

Les: Sergio Romero nekter å gi seg – ny mulighet på gang