Har ikke helt fått taket på amerikansk soccer ennå.

Ryktene har gått de siste ukene om at David Beckham og Gary Neville har satt seg ned for å legge en felles plan for MLS-prosjektet Inter Miami. To ting har skjedd som nå rydder vei for at første del av planen blir realisert.

Mål: Få inn Phil Neville som manager for klubben, som ikke skal samle på 10. plasser som den i debutsesongen. Først ble manager Diego Alonso høflig takket for bidraget og sendt på dør av Beckham, på mandag ble det klart at Neville trekker seg som landslagstener for Englands Lionesses.

Les: The Athletic: Chelsea rydder vei for supertalentet som bryter overgangsrekorden

Ifølge Goal er dette et signal om at den tidligere United-spilleren har bestemt seg for å joine Beckham i solfylte Miami. Dette skal skje i løpet av de kommende dagene, da Beckham ønsker Neville inn i god tid før MLS-startskuddet går.

Neville hadde en kort vikarrolle som trener for Salford City, klubben som blant annet eies av gutteklubben: Phil Neville, Gary Neville, David Beckham, Ryan Giggs og Paul Scholes. Siden 2018 har det dreid seg om det engelske kvinnelandslaget.

Vi må innrømme at det kribler med tanken på å få inn nok et medlem av den historiske Class of 92 hos United. Verdiene og holdningen som gjorde United til giganter skal nå prege garderoben, treningsfeltet og kamparenaen hos MLS-klubben.

Les: Jesse Lingard skal opp fra benken – og inn som den store helten