Den gang da. (foto: united, twitter)

Det er ikke noe nytt for Lingard å bli sendt på utleie, men forrige gang i 2015 til Derby, da var han fortsatt på vei opp. Denne gangen har han mer eller mindre stagnert.

Uansett hvor 28-åringen befinner seg i karrieren, noe må skje – og ifølge The Telegraph skjer det i løpet av kort tid.

Les: Vidal sendte en aldri så liten hilsen til Barcelona

For mens Manhester United dundrer på som Kongen av Premier League, blir det tydligere og tydligere at Lingard ikke er savnet. Null spilletid i ligaen United leder sier det meste.

The Telegraph hevder at en låneavtale ut sesongen er rett rundt hjørnet. Og hvor går ferden?

Ifølge den engelske avisen er det Chris Wilder, som med klubbens største stjerne Sander Berge langtidsskadet, er på desperat jakt etter å hente inn ny energi.

Jesse Lingard må lykkes de neste månedene for i det hele tatt å ble tenkt på av Gareth Southgate før sommerens EM, hos Sheffield får han muligheten til å skinne. Ifølge The Star har Lingaard gått noen runder med sine rådgivere (fint skal det være), som har beroliget United-spilleren med at et Sheffield-opphold ikke vil skape hindringer for en høyprofilert overgang til sommeren.

Les på F7: Yoshihide Suga: «OL skal være bevis for menneskehetens seier over viruset»

Solskjær har ikke plass til Lindgaard, Chris Wilder og gjengen trenger sårt Lingards fotballtjenester, 28-åringen må inn på en arena der han ikke fortsetter å bli marginalisert som spiller.

Dette opplegget skriker VINN-VINN-VINN. Kjør på!

Les: The Athletic: Chelsea rydder vei for supertalentet som bryter overgangsrekorden