Visste hva som kom og digger det han ser. (foto: united, twitter)

Det skjedde nesten i sommer, men høyrevingen snudde ryggen til muligheten å spille på Old Trafford. Noen måneder senere sendes det andre signaler fra Dembélé-leiren.

Forrige sommer skal Dembélé ha blitt skjøvet halvveis ut av porten på Camp Nou i retning Manchester, men 23-åringen var fast bestemt på å lykkes hos Barca.

Les: Messi ber Barcelona-supporterne slutte å drømme

Dembélé ble med videre, delvis mot Koemans vilje, og har faktisk fått 577 minutter på banen. Når det har resultert i 4 scoringer og 2 assists på høyrevingen som hadde 1 scoring forrige sesong, må det vel være tegn på at han er i ferd med å lykkes med planen på Camp Nou?

Mundo Deportivo tegner et bilde om det bak kulissene som taler om noe annet: 1. Barcelona ser fortsatt ser på Dembélé som en mulig inntektskilde for å raske sammen nok til å kjøpe Koemans favoritt Memphis Depay. 2. Dembélés kontrakt løper ut i 2022 og franskmannen viser inget hastverk med å ta frem signaturpennen på en forlengelse. 3. United posisjonerer seg frem mot nyttår for leie eller permanent overgang. 4. Representanter fra Dembélé-leiren har tatt kontakt med United.

Les: Christian Eriksen mot Donny van de Beek

Kan United dra nytte av Dembélés styrker? Vi legger ved en siste oppdatering fra Barcelona om franskmannens form (merk: Ha fokus på gjennombruddet og se bort fra avslutningene).

En halv milliard kroner for denne ekstreme gjennombruddskraften begynner å se mer og mer interessant ut.

Les: Sommerens dyreste kan koste Frank Lampard jobben