Slipper å se mot Barcelona. (foto: psg, twitter)

At fotballhjertet til Lionel Messi fortsatt banker for Barcelona, er det liten tvil om. Men om han vil binde seg fast til masten og følge ferden gjennom neste sesong, det er det få som kan si noe fornuftig om.

Kandidatene til presidentvalget hos Barcelona 24. janauar har alle kommet med sine valgløfter, det ene mer kreativt enn det andre. For Lionel Messi blir det ikke snakk om de god ideene til forsterkninger som kommer til å redde Barcelona.

Les: Da er det bekreftet hos PSG

Neymars navn dukker nemlig opp hos flere av kandidatene.

-Hvordan skal man betale Paris for overgangen? Det er ikke lett. Det blir en vanskelig situasjon for den nye presidenten. Han vil være nødt til å være meget intelligent, få styr på alt og gjennomføre mange endringer for å få det til å bli bra, begynner Messi ifølge Goal.

Les på F7: Lanserer Koskenkorva Vodka Climate Action – historiens første vodka laget på regenerativt dyrket bygg

-Det vil generelt bli vanskelig å hente spillere, for vi har bruk for penger, og det er ingen penger. Det er mye viktigere at man betaler de nåværende spillerne som vi har bruk for, så vi kan kjempe med alt, sier Messi ifølge Goal.

Barcelona hadde Messi, Neymar og Suarez. Neymar stakk, Suarez bli dumpet og Messi virker ikke akkurat overentusiastisk over en fremtid på Camp Nou. Spørs om Barcelona ikke må innse at de må starte helt på nytt med å bygge opp fremtidens trioer – unsett hvem som blir El Presidente.

Les: «Dubbeltrubbel» Wilfried Zaha og Zlatan Ibrahimovic