I am ready, guys.(foto: chelsea, twitter)

Chelseas signering av Kai Havertz så ut til å være sommerens varp. The Blues slo en rekke konkurrenter for å få Bayer Leverkusen sitt vidunderbarn. – Det var få som hadde en lysere fremtid i europeisk fotball.

Premier League-klubben brukte 80 millioner euro på å signere ham, noe som gjorde ham til den dyreste i sommer, foran profiler som Arthur Melo, Victor Osimhen og Ruben Dias. Siden signeringen har 21-åringen ikke på noe vist levert som forventet.

Les: Bekreftet: Costa har gitt sitt siste skrik for Atletico

Havertzs ​​tall i Premier League er ikke gode, og det smitter over på resultatene til Chelsea. Med to assist og bare ett mål på 14 kamper kommer kritikken mot unggutten og mot manager Frank Lampard.

Chelsea har ikke klart å få det beste ut av en spiller som av sin tid i Tyskland fremviste et unik talent, når «mojoen» forsvinner starter letingen etter en grunn.

Corona kan ta noe av skylden, men han har startet mye tregere i år enn før. Han har mye å gå på, Kai Havertz har potensiale å bli en av Europas beste spillere, men trolig ikke under Frank Lampard sin ledelse.

Chelsea har etter en sterk start på sesongen støtt på problemer, de er nå nede på en 6.plass i Premier League og det etter å ha kjøpt spillere for nesten tre milliarder i sommer.

Les: Jeg trodde det hastet