Glemmer aldri den bitende kalde kvelden på Aspmyra. (foto: roma, twitter)

Roma har fått Glimt-kampene på avstand, men for Mourinho var det nedverdigende 6-1 tapet med overskrifter verden over, en kamp han ikke kommer til glemme. Etter kampen i Bodø gjorde Roma-manageren det klart at spillere på dette laget ikke var i nærheten av det han trengte i en tropp. Noen måneder senere skjønte Borja Mayoral og Gonzalo Villar at det ikke var tomprat.

De to spanske angrepsspillerne var på Aspmyra fra start denne iskalde oktoberkvelden i Conference League-kampen, men ble begge sendt av banen da Mourinho så at Glimts angrepsspillere var så mye mer effektive foran mål enn Mayoral og Villar.

Les: Erik Botheim har fått ny sjef fra Premier League

Fem spillere var benket i neste kamp, der Mourinho lot det ikke være noen tvil om hva Moyaral, Villar og tre andre hadde gjort mot ham.

-Dette var en beskjed til garderoben. Den kampen vil bli en del av historien min, og det er vanskelig for meg å tilgi, sa Mourinho ifølge Football-Italia.

Utenom Conference League-spill har senterforwarden Moyaral fått 93 minutter fordelt på 5 Serie A Kamper så langt i sesongen, den sentrale midtbanespilleren Villar står helt uten seriespill.

Les på radiotango: RÖYKSOPP UTE MED SMAKEBIT FRA SITT NYE PROSJEKT

På torsdag bekreftet Roma at duoen sendes på utleie til Getafe i La Liga for resten av sesongen. Villar ble hentet fra Elche vinteren 2020, mens Mayoral ble hentet noen måneder senere på leie fra Real Madrid. At de to får muligheten til å komme tilbake (eller vil tilbake) til Mourinho er heller tvilsomt.

Les: Alexis Sanchez viste verden hva som skjer når du setter en chilensk løve i bur!

Mourinho har ikke for vane å snu når han først har begynt å mislike spillere. Vi ønsker de to spanjolene lykke til videre på reisen – utenfor Roma.