Mister lørdagens kamp mot Watford

(c) Bilde: Manchester United
Top Article ad

Det blir etter alle solemerker tøft for Manchester United når de på lørdag møter ekstremt formsterke Watford. – Så langt i år har mannskapet til Javi Gracia ikke gitt bort et eneste poeng.

Sukssesen til Watford manageren har ført til spekulasjoner om at han er den som vil overta hvis Jose Mourinho får sparken. – En seier på lørdag kan føre til ny jobb. Mange tviler på at Javi Gracia vil takke ja etter så kort tid i klubben og med den suksessen han har.

Sky Sports skriver at Luke Shaw trolig mister Manchester Uniteds kamp til helgen etter at han landet forkjært etter en duell med Dani Carvajal da England tapte 2 – 1 mot Spania.

Jose Mourinho er bekymret

Det er ikke første gang Luke Shaw har skadet seg mange har skafen han pådro seg i Champions League-kampen mot PSV Eindhoven for tre år siden friskt i minne, det holdt holdt på å føre til amputasjon av beinet for den 23 år gamle venstrebacken.

Etter skaden har karrieren bydd på opp- og nedturer for Shaw, men denne sesongen er han en av dem som har imponert i Manchester United-trøya.

Men i lørdagens Nations League-kamp mellom England og Spania på Wembley ble Shaw igjen utsatt for skade. Han kommer til å miste noen kamper, men skal være tilbake i slutten av måneden.

Viste ikke repriser
For like etter pause, på stillingen 2-1 til de spanske gjestene, gikk venstrebacken opp i en duell med Spanias Dani Carvajal. Shaw klinket hodet inn i Carvajals kropp, før han deiset i bakken med hodet først uten å klare å ta seg for.

Tv-produsentene valgte ikke å vise repriser av hendelsen, og Shaw ble liggende urørlig på bakken mens seks personer fra det medisinske personellet behandlet ham.

 

Manchester United har seks poeng, mens Watford har full pott og 12 poeng i likhet med Chelsea og Liverpool. Watford-Manchester United har avspark 18.30 lørdag.

Les på F7: Nettbaserte kasinoer